söndag 17 februari 2013

Invirkade lurar

Blev det idag. Har fått nog av allt trassel! Mitt i allt började jag snegla åt min fula golvlampa. ....Undrar om det går att virka in det gula eländet i några härliga färger??
Får klura lite på detta, men vad har jag att förlora? Lite garn, men det går ju att repa upp och sticka sockar i värsta fall.  :-)
Ha en bra kommande vecka.
Kram Vonna.

tisdag 12 februari 2013

Färgat igen...

Hade några nystan ofärgat garn hemma. Och vad passar bättre än att färga lite nu när jag är hemma. Testade med Cool Aid, men även batikfärg. Får se hur batiken sitter kvar. :-) En sak vet jag, det sitter som "hälleberg " på händerna! Yes, I did it again!
Ha en bra dag.
Kram Vonna.

söndag 10 februari 2013

Sockar, igen...

Melvins kompis " lilla pojken" Alexander, bor hos sin mormor å morfar väldigt mycket. Och nu hade pojkens mormor frågat Linda, om jag kunde sticka lite sockar till Alexander. Klart jag kan! Ett par blå på gång, sen blir kanske gröna lr röda....Får se.
Ha en fin söndag.
Kram Vonna.

lördag 9 februari 2013

Snöig, grå lördag.

Har varit med stickkompisen, Carina, i Skövde idag. Hon hade fått nys om en tygaffär, Tygposten. Glada for vi iväg. Var affären låg, hade Carina koll på ett ungefär.
Tänk så många olika arkitekturer på husen det är i Skövde. Vi såg måånga olika....innan vi kom rätt! Alltid lika spännande att åka bil med Carina. Vi har ett hum om vart, men sen.....Fast vi har fått se väldigt mycket under våra turer. Tack Carina.  :-)
Nåja, vi kom, köpte och åkte hem med varsin kasse.
Tygerna skall sys av samma mönster, men jag tror de blir väldigt olika pga tyngden i tygerna.

Nu är det matdags för mina bebisar...
Er andra önskar jag en fortsatt fin helg.
Kram vonna.

lördag 2 februari 2013

Härlig helg....

Gick upp vid 5-tiden i fredags. Började tidigt....gäsp..Var en kul och intensiv dag på jobbet. Uträttade lite ärenden
På eftermiddagen Kris, kände hur John Blund jagade mig. Hade dock lovat 2 vänner att delta på Ungdomscafe'et på kvällen.
Är Elimkyrkan som har detta. Kom dit i tid. Vi handlade en del varor, sen var vi beredda på anstormningen. Hallå, var var alla? Cirka 1timme senare, brakade baugette orgien loss! Milde tid va möe mackor jag bredde iordning och sen fyllde
Med de fyllningarna kunderna önskade. Monika, en kollega, gjorde smothis på löpande band.....Hade tänkt smaka, men minnet är bra men borta.  :-)

Glad, trött, nöjd och mer virrig i huvv'et än vanligt, stöp jag i säng vid halv ett.

Idag, lördag, vaknade jag lika nöjd och glad. Livet e bra gott mellan varven.

   Kram vonna.