måndag 29 augusti 2011

Kolla här...


  Kom på en sak nu när jag tittar runt bland Bloggar som jag gillar. Titta in på denna:
http://klockarbarn.blogspot.com/2011/08/maste-tipsa.html
  Hon statar från 1 september en tävling, där man ska ta ett gammalt/nytt påslakan, och göra så mycket som möjligt
utav. Lägger in lite av hennes ord här:

fredagen den 12:e augusti 2011

Sept/okt utmaning!!! Är ni med?????
Jag drar igång en utmaning för september och oktober. Själv behöver jag en knuff för att komma igång med symaskinen igen efter semestern. Sen gör det ju inget om man lyckas att sy upp lite av det gigantiska tyglager som finns också.

Utmaningen består av:
1. Ett styck secondhand påslakan (inte ett enkel lakan)
2. Sy så mkt du kan av påslakanet. Sy kläder, väskor, använd som foder till nåt annat. Ja, precis allt gills. Slakta till långa remsor och virka. Du väljer själv metoder och vad du ska göra.
3. Blogga om plaggen/alstren du skapar under tiden. Då delar man samtidigt med sig av tips och ger inspiration till varandra.
4. När perioden sen är slut tar du ett foto på alla grejer som blev av påslakanet och låter den ev lilla snutt av tyg som blev över vara med på fotot (släng alltså INGA spillbitar). Det ska gå åt så mkt som möjligt. Himla roligt att se vem som får minst kvar och VAD de kan göra av spillet. Man måste inte sy av de sista bitarna men det går kanske att pyssla ihop nåt). Du får också blanda in andra tyger och annat får att få dynamik i plagg/grejer. Du får blanda fritt. Huvudsaken är att det är så lite tyg kvar som möjligt efteråt.


    Just nu är vi 15 personer som anmält oss att delta. Visst låter det som en kul ide´? Varför inte hänga på, du med?  
   

  Ses vi eller???

  Kram vonna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar